top of page

KAMERAN TAKANA

hääkuvaaja-suvi-ojala-mustavalko-kehys.jpg

Ihastuin hääkuvaukseen ensikerrasta. Siinä rakkauden taltioimisessa oli jotain, mikä kolahti.

 

Lähestymistapani kuvauksiin on dokumentaarinen ja rakastan aitojen hetkien ikuistamista, oli se sitten te hengailemassa ihan keskenänne tai hulluttelemassa ystävienne kanssa tanssilattialla.

 

Valokuvauksessani on kyse ennenkaikkea teidän rakkautenne ja muistojen taltioimisesta — ei niinkään näyttävistä poseerauksista tai eeppisistä lokaatioista. Mulle on tärkeää, että saatte olla kuvissa omia itsejänne, eikä teidän ei tarvitse jäljitellä kenenkään muun kuvia tai ruksata poseerauksia checklistiltä. Tehkää omaa juttuanne.

 

Sama pätee asenteeseeni häitä kohtaan: tärkeintä on, että ne ovat teidän näköisenne, olivat ne sitten rennot juhannushäät mökillä, urbaanit kaupunkihäät tai jotain siltä väliltä. Kannatan villeimpien ideoidenne ja unelmienne toteuttamista. Karatkaa vihille Italian maaseudulla tai Köpiksen keskustassa, tai pitkää kunnon bileet ja laulakaa karaokea yön pikkutunneille — tehkää just mitä haluatte! Onhan kyse teidän häistänne.

Kuvaustyyliini on rento ja autenttinen. Erityisesti pariskuntakuvissa haluan ikuistaa teidät kaksi hengailemassa teille ominaisella tavalla. Ehkä se on jammailua lempimusanne tahtiin, vohveleiden paistoa, yhdessä lukemista tai mahdollisesti skeittausta. Tai sitten ihan vaan hengailua — kaikki käy.

 

Olen sitä mieltä, että te ansaitsette kuvia, jotka näyttävät ja tuntuvat teiltä.

OLEN KUVAAJANNE JOS…

 

  • teette asiat omalla tavallanne

  • ette kummemmin välitä perinteistä

  • tai perinteisistä hääkuvista

  • haluatte rentoja kuvia, joissa voitte olla omia itsejänne

  • toivotte, että kuvista välittyy aito tunnelma

  • tykkäätte tanssia

  • haluatte järjestää kunnon bileet

  • ette ota asioita niin kovin vakavasti

IMG_3861_valokuvaaja_helsinki_valokuvaus

KUKA MINÄ OLEN

Olen Suvi ja olen 25-vuotias valokuvaaja, eläinten ystävä ja haaveilija Helsingistä. Elämäni suola ovat vohvelikestit, hyvät lautapeli-illat, auringonlaskut ystävien seurassa ja sellaiset hetket, kun innostuu yrittämään kärrynpyöriä keskiyön aikaan juhannuksena (vaikka aikuisuuden tuoma terve kuolemanpelko onkin tehnyt niistä aika pelottavia).

 

Nautin soittolistojen tekemisestä ja eräs kaverini sanoi kerran, että voisin olla hyvä hää-DJ. Olin hyvin otettu, mutta keskityn toistaiseksi häiden kuvaamiseen. Oon sitten omien häideni DJ.

 

Jos en hengaile ystävieni kanssa, katson luultavasti jotain hyvää sarjaa, uudelleenluen Harry Pottereita, suunnittelen kuvauksia tai haaveilen kesän mökkireissuista.

 

Inspiroidun mm. elokuvista, musiikista, vanhoista kuvista, ihmisistä ja unelmista.

bottom of page